SuperioPotopna vtičnica SensioPod™ Power & USB

Koda izdelka:
SE80050ALGS


Opis izdelka:
SensioPod™ je praktična rešitev pri potrebi po dodatni uporabi električne energije. SensioPod™ skoči iz pulta in ponudi vtičnice, potem pa se lično skrije nazaj. Prednost SensioPod™-a je v tem, da se lahko potisne nazaj v pult s priklopljenimi napravami. Idealen je za uporabo v modernem domu, saj omogoča gladke in nespremenjene linije v kuhinji ali pisarni.

SensioPod™ ponuja veliko več kot ostale vtičnice, saj je na razpolago v dveh izvedbah glede na potrebe uporabnika. SensioPod™ Power & USB verzija se ponaša z dvema USB priključkoma in tremi vtičnicami. Uporabniku tako omogoča polnjenje iPoda ali uporabo USB naprav v kuhinji.

SensioPod™ sledi modernim linijam in trendom s svojim modernim ohišjem iz aluminija. Ročaj omogoča udobno in enostavno uporabo. Drugi modeli na trgu imajo nastavke, ki se sčasoma razmajajo in se ne skrijejo popolnoma. Z ustreznim testiranjem Sensio pri SensioPod™-u zagotavlja trpežnost in trajnost, saj je izumil hitro in varno zapiranje. Oba modela imata vgrajeno osvetljeno zeleno kontrolno stikalo, ki pokaže, kdaj je SensioPod™ vključen. Za vse, ki hočete prihraniti na porabi električne energije, je to prava rešitev, s katero preverite, če so izključene vse naprave preden zapustite dom.

Narejen z namenom, da prihrani prostor, SensioPod™ vgradimo na odvečno mesto v kot kuhinje. Zaradi svoje prilagodljivosti ga lahko vgradimo v delovni pult ali otok v kuhinji, celo ob korito, saj je odporen na pljuske vode. SensioPod™ ima vgrajene kanale, ki odvajajo vodo in tako omogoča zaščito IP54.

240V vtikači so narejeni po CE standardih in vključujejo varovalko. V popolnem iztegu SensioPod™ Power & USB meri 331mm, SensioPod™ Data pa 343mm. Oba modela imata tanek design v primerjavi z ostalimi podobnimi izdelki na trgu, saj merita le 100mm v premeru.

Video predstavitev pogrezljive vtičnice SensioPod™ Power & USBTehnični podatki:
  • Izvedba: aluminij z ročajem iz kroma
  • 230-240V
  • Neodvisno stikalo za vklop in varovalka
  • 3 vtičnice
  • 2 USB priključka (izključitev ostalih naprav ni potrebna)
  • IP54 (v izključenem stanju)
  • Ročaj za dvigNapetoste Dolžina kabla Višina Širina Izrez
220-240V 1,5m 421mm 100mm 92mm

Pošlji povpraševanje

Izdelki

Avtorske pravice © 2021 Sensio. Vse pravice pridržane.