Superio

Unikatne luči Triotone z izbiro barve
Petek, 21 April 2017 09:00
Sensio je na trg lansiral čisto novo LED inovacijo imenovano TRIOTONE™. Združili smo našo najbolj popularno podelementno luč iz nerjavečega jekla, okroglo in trikotno luč in ji dodali funkcijo možnosti izbire barve preko stikala na luči sami. Lahko izbirate med toplo belo (3000K), naravno (4000K) in hlado belo (5000K).

Tako lahko oblikovalec s svojo stranko izbere bravo že v začetni fazi načrtovanja, kar omogoča veliko fleksibilnost. Če želi stranka kasneje, ko je luč že vgrajena, spremeniti barvo, enostavno odstrani LED center luči in izbere drugo LED barvo. Tako prihrani, saj mu ni treba držati zaloge, saj ni več potrebe, da bi držal zalogo za isti izdelek v različnih LED barvah. Luč lahko vgradimo ali namestimo površinsko, prav tako pa luč nima vidnih diod, svetloba je popolnoma razpršena.

Sensio je za vas pripravil tudi komplete luči, da bo prodaja luči stekla hitro in enostavno. Imamo znanje, da vam pomagamo pri izbiri popolne sheme osvetlitve za vašo kuhinjo, spalnico ali kopalnico.
 

Izdelki

Avtorske pravice © 2021 Sensio. Vse pravice pridržane.